learning rocks

turneja edukacija na temu učenja

što je learning rocks

ONLINE edukativni program - Na svakoj stanici turneje (12) čekaju vas izvrsni predavači i njihove teme iz područja učenja I POUČAVANJA.
EDUKACIJE I PREDAVAČI

ZOOM
EDUKACIJE

7 EDUKACIJA - ZOOM SUDJELOVANJE

klik
edukacije

5 KLIK EDUKACIJA KOJE SU DOSTUPNE U BILO KOJEM TRENUTKU

poklon
paket

Poklon paket za škole s 4+ sudionika
POGLEDAJ PAKET

FAQ - često postavljana pitanja

Kotizacija iznosi 300, 00 kn.
Iznos kotizacije do 20.11. 2021. je 250, 00 kn.
Iznos kotizacije od 21.11. 2021. do 20.1.2022. je 280,00 kn.
Od 21.1. iznos kotizacije 300,00 kn.

Iznos kotizacije odnosi se na svih 12 edukacija Learning Rocksa. Dakle, uplatom kotizacije od 250 ili 280 ili 300 kn (ovisno kada uplaćujete) možete sudjelovati na svih 12 edukacija.

Da. Snimkama edukacija moći će se pristupiti do 7.3. 2022. Sve snimke bit će dostupne preko linka kojeg dobivate odmah.

Uključiti se mogu stručnjaci iz područja osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja (s time da su neke edukacije primjerenije određenoj školskoj dobi, no prezentirani sadržaj sudionici mogu prilagoditi svojoj praksi), roditelji djece školske dobi i srednjoškolci (2 edukacije o vještinama učenja).

Možete se uključiti i sudjelovati u nadolazećim live online edukacijama (Zoom) te pristupiti snimkama održanih edukacija koje će biti otključane do 7.3.2022.

Snimkama edukacija pristupa se preko ULAZNOG PORTALA za kojeg sudionici primaju pristupni link u mailu nakon uplate. Dakle, odmah po uplati primate pristupni link za ulazni portal na kojem se nalaze pristupi svim edukacijama i na koji će biti postavljene snimke Zoom edukacija.

Poklon paket dobivaju sve škole koje na Learning Rocks! prijave 4 ili više djelatnika.
Poklon paket obuhvaća: (1) Vesele glavolomke za OŠ ili Matematiku za maturu SŠ (Element); (2) pisaći pribor (Eurocom Hrvatska); (3) slikovnicu ''Nikola Tesla - ispred budućnosti'' (KoHo pedagogija) i (4) STEM MEMORY: IZUMI (KoHo pedagogija).

Stručni predavači & izvrsni i dokazani praktičari koji neće pjevati, već održati edukativni nastup i upoznati vas s korisnim temama iz područja učenja i primjerima dobre prakse.

rockeri, zagrijavanje...

TKO SE MOŽE UKLJUČITI?

neovisno o tome vole li rock...

STRUČNJACI

UČITELJI RAZREDNE NASTAVE, NASTAVNICI PREDMETNE NASTAVE, STRUČNI SURADNICI, RAVNATELJI I SVI KOJI SU PROFESIONALNO VEZANI UZ PODRUČJE OBRAZOVANJA

RODITELJI

Roditelji djece školske dobi

UČENICI

2 edukacije namijenjene su učenicima starije osnovnoškolske dobi i srednjoškolcima.
* Učenici mogu sudjelovati zajedno s roditeljima preko istog pristupa, ne trebaju plaćati zasebnu kotizaciju.

osnovne informacije

learning rocks

Raspored edukativne turneje

22.2. - 26.2. 2022.
U navedenom razdoblju održavat će se edukacije Learning Rocksa! 7 edukacija odvija se preko Zooma u navedenom razdoblju, a 5 edukacija dostupno je od 1.11.2021. preko klika! A uživati možete i u dodatnom edukativnom i zabavnom sadržaju.

Sav sadržaj bit će otključan i dostupan i 10 dana nakon završetka Rocksa (do 7.3.2021.) kako biste se u edukacije mogli uključiti i nakon njihovog live online termina.

Edukacije i predavači

Edukacije održavaju obrazovni stručnjaci od kojih većina ima i bogato iskustvo u praksi. Svaki od 12 predavača iz svoje stručne niše donosi jednu temu iz područja učenja i/ ili primjer dobre prakse. Sve su edukacije opisane pod EDUKACIJE I PREDAVAČI.
Trajanje svake edukacije je 60 minuta, a u neke se mogu uključiti i stariji učenici.

Kotizacija

Sudjelovanje u Learning Rocksu iznosi 300, 00 kn.
Kotizacijom sudionik stječe pravo na uključivanje u sve sadržaje Learning Rocksa (sve edukacije obuhvaćene su cijenom kotizacije).
Sudionici dobivaju potvrde o sudjelovanju za cijeli edukativni program.

IZNOS KOTIZACIJE
DO 20.11.2021. - 250 KN
IZNOS KOTIZACIJE
od 21.11.DO 20.1.2022. - 280 KN
IZNOS KOTIZACIJE OD 21.1. - 300 KN

OPIS EDUKACIJA

UPOZNAJTE PREDAVAČE I SADRŽAJ
OPIS EDUKACIJA